23948sdkhjf

Danmarks bedste mejeriafdeling ligger i Skive

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

I går uddelte Landbrug & Fødevarer årets Mejeripris. Det er tredje gang, at Mejeriprisen uddeles, og anden gang, prisen går til en Lidl-butik.

Der var store smil og masser af glæde hos supermarkedskæden Lidl, da Landbrug & Fødevarer i går uddelte detailhandlens svar på filmverdens oscarstatuetter, Fødevarepriserne 2018.

Læs også: Lidl og Waste Hunt vil fjerne affald fra naturen

For anden gang på bare tre år kunne en glad Lidl-mejeriansvarlig takke for den eftertragtede Mejeripris indenfor kategorien Discount.

Mejeriprisen uddeles til den butik, der forstår både at sætte kunden og mejerikategorien i spil, herunder at tilbyde et stort udvalg af friske kvalitetsvarer, guide og inspirere kunderne og tænke mejeri på en helt ny måde.

En enig jury tildelte Lidl Skive Mejeriprisen,

- Lidl Skive har imponeret juryen med deres fortælling om friskhedsrunder, mejeri i hele butikken og spændende tiltag som fx osteguide og uddeling af smagsprøver. Juryen er enige om, at I mestrer disciplinen sameksponering, for mejeriprodukterne mødte vi i hele butikken – der er virkelig tænkt på mejerikategorien i Lidl Skive, var begrundelsen 

- Vi fornemmer, at I har en fantastisk team-spirit; nyder at forkæle kunderne med smagsprøver, og at I er passionerede i jeres salg af mejeri. I er i høj grad med til at danne forbillede og give inspiration til jeres kolleger i branchen, sagde juryen yderligere. 

Sætter barren højt
Der var således både ros og hyldest fra juryen og kollegaerne i hele mad-Danmark, da mejeriansvarlig for Lidl Skive, Peter Holbæk Gregersen, gik på scenen for at takke for den fornemme pris. 

- Det er en helt vild oplevelse! Jeg tror, at alle, der har prøvet at sætte barren ekstra højt og så får et kæmpe skulderklap for det, ved præcis, hvordan jeg og mine kolleger har det lige nu. Vi er simpelthen så stolte og taknemlige. I Lidl Skive satte vi os det mål, at vi ville inspirere vores kunder ved at vise de muligheder, som samspil mellem kvalitet, kendte danske klassikere og anderledes specialiteter fra hele verden giver. Det er et hit hos kunderne, og det er selvfølgelig det vigtigste. Men det er alligevel noget ganske særligt, når kollegaer fra hele fødevarebranchen synes, at vi har gjort det ekstra godt, sagde Peter Holbæk Gregersen.



Hold dig opdateret med RetailNews

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Ny kampagne skal få Danmark til at handle lokalt

FDB Møbler går i samarbejde med 20 design- og møbelhuse

Nu er FDB Møbler landsdækkende

Coop-formand: Vi går langt for at redde den sidste butik

Ansvarlighed er blevet noget, alle dagligvarekæder må tage alvorligt. Det presser medlemsejede Coop på hjemmebane.

Løgismose Meyers klar med ny topchef

Han er hentet fra virksomhedens egen bestyrelse

Flere restauranter går konkurs trods stigende spiselyst

Danske æg får nyt kvalitetsstempel mandag

Nyhedsbrev

Jyske sømandschips ligner et kæmpehit

Fødevarestyrelsen indrømmer: Vi har fejlet

Nyt Bilka-koncept betyder 30 nye arbejdspladser i Slagelse

I Storbritannien skal maskiner nu vurdere, om folk er over aldersgrænsen

Studie: Smag i e-cigaretter danner cocktail med ukendt virkning

Gærende gløgg kaldt retur

- Det er ikke gløgg, vi har fremstillet. Den bruser, siger Claus Skov.

Nestlé har solgt for 432 milliarder i år

Fire megatrends kan få forbrugerne til at bruge milliarder mere på mad

Analyse viser, at hvis producenterne satser benhårdt på fire megatrends, så vil forbrugerne lægge mange flere penge i supermarkederne de kommende år

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Vrimler med rotter ved købmandsruin: Nedrivning trukket i langdrag

For over tre måneder siden brændte købmandsbutikken i landsbyen Spørring mellem Randers og Aarhus. Borgerne er godt trætte af at se på købmandsruinen

Coop tilslutter sig global kampagne for bedre arbejdsmiljø

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Verdens største supermarkedskæde sparer 1,3 mia. kr. ved at skifte elpærer

Lille bager vil også være online

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Nu er juleræset i gang i butikkerne

- Jeg synes, det er håbløst og faktisk også respektløst, lyder det fra kunde.

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Kalkunbryst og kylling tilbagekaldes efter bakteriefund

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Landbruget glæder sig over fantastisk efterår

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Konservative: En pakke smøger skal koste 60 kroner

Mikrobryggerier kæmper for livet

Fødevarefolk er på øko-fremstød i Berlin

Kødkoncern har købt et Arla-mejeri

Tør sommer har givet den dårligste høst i 35 år

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Energiledelse i nye klæder.

Isomasters Minibox kølerum

Mangler du personale på lageret?

Farvede solceller i facaden - også i hvide?

Slagter Kirkeby går op i røg

Integrede solceller i tag, facade og glaspartier - på Building Green I Forum

Fra usund til sund arbejdspladskultur - Vær med i Vordingborg 5.12

Logistikkompagniet vinder CSR People Prize for sit store sociale ansvar

Værdien af troværdige produktdata

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Arbejdsmiljø, stress og produktivitet - bliv klogere i Horsens 8. nov.

Mortensaften lørdag den 10. november

Konference 1. nov.: Bliv klogere på arbejdsmiljø, trivsel og produktivitet

Solceller i glas - facader og glaspartier

Nye FUGA-rammer i elegant sort/hvid kombination

Fire udbytterige medlemsdage hos Gs1 Denmark

Nyt kursus - AB-udbud og tilbud nye regler fra 1. januar 2019

Nyt hyldesystem sparer 50 % tid

Danske frilandssnegle

PALOMAT® sælger ud af demoer - gør en god handel!

PSO refusion - aftalen udløber i år!

Raffineret logistik i Reykjavik

Pop-up tekstilvæg med LED baggrundsbelysning.

Gratis! Gå-hjem-møde: Fra ISO 50001:2011 til ISO 50001:2018 d. 24. oktober ...

NYT – Masterclass – Neurogastronomi

Send til en kollega

0.37