23948sdkhjf

Naturli' Foods brager frem i England

Stor engelsk detailkæde vil sælge dansk plantebaseret fars i 400 butikker.
Danske Naturli' Foods, der laver plantebaserede fødevarer, er kommet forrygende i gang med salget af tre af sine produkter i Storbritannien. I løbet af kort tid er produkterne kommet ud i næsten 600 britiske butikker, skriver Finans.

- Vi har indgået et strategisk partnerskab med den store detailkæde Sainsbury’s. Omkring 1. juli kom vores varer ind i 400 af dens butikker, og nu er vores produkter allerede nået ud i næsten 600 butikker. Salget går så godt, at vi har været nødt til at etablere et lager ved Liverpool for at reducere leveringstiden og sikre, at butikkerne ikke løber tør for varer, fortæller Henrik Lund, direktør for Naturli’ Foods, til mediet.

De tre Naturli' Foods-produkter, som briterne kan få fingre i, er plantebaserede burgere, plantebaseret fars og et plantebaseret smørprodukt. Salget af alle tre produkter går ifølge direktøren forrygende - og han vurderer at der også de kommende år er masser af potentiale for vækst i eksporten til Storbritannien, selv om landet er på vej ud af EU, skriver Finans.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094