23948sdkhjf

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Kontrol hos Domino's gav en ualmindeligt ulækker kontrolrapport
Efter et uanmeldt kontrolbesøg hos Domino's Pizza i Ballerup har Fødevarestyrelsens rejsehold udgivet en kontrolrapport, der "formentlig er en af de ulækreste nogensinde". Forholdene på personaletoilettet var så skrækkelige, at personalet risikerede at forurene kundernes pizzaer med farlige bakterier. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge formiddagsbladet var selve toiletkummen møgbeskidt med blandt andet afføring, urin og kønshår. Af kontrolrapporten fremgår også, at "’På væggen mellem toiletkummen og toiletpapiret er en indtørret rød-brun snotklat samt bussemand som er spredt ud på væggen".

Kontrolrappporten nævner desuden, at der i nærheden af toiletpapiret stod en halvandenliters sodavandsflaske, som bliver brugt til personlige hygiejniske foranstaltninger. Til Ekstra Bladet har Fødevarestyrelsen uddybet, at personalet forklarede, at vand fra denne sodavandsflaske blev brugt til at skylle numsen efter store toiletbesøg.

Sådan en praksis kræver, at man er ekstra grundig med håndhygiejnen, fordi der er høj risiko for, at der er afføringsbakterier på sodavandsflasken. Men håndvasken og sæbedispenseren var møgbeskidte med gammelt, slimet snavs og mørke plamager af skidt, nævner kontrolrapporten.

Alt i alt fik pizzeriaet i Ballerup en rasende smiley og en bøde.

Domino's-direktør Carsten Falk oplyser til Ekstra Bladet, at kæden tager kritikken fra Fødevarekontrollen meget seriøst .

- Det er naturligvis helt uacceptabelt. Vores procedurer er ikke overholdt og vores inspektør vil tilse butikkerne dagligt, indtil procedurerne er i orden, konstaterer han i en kommentar til kontrolbesøget i Ballerup.

Den nye møgsag for Domino's kommer, efter at TV2-programmet Operation X for nylig afslørede fødevarefusk i flere af kædens danske butikker. Her blev der tegnet et billede af pizzaer med gammelt kød, snyd med datomærkninger og bokse med fødevarer, som ingen medarbejdere kender den præcise holdbarhedsdato på.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079