23948sdkhjf

B&O-boss uklar om produktions-arbejdspladser i Struer

Det er svært at spå, især om fremtiden. 

B&Os topchef, Henrik Clausen, er ikke sen til at rose de ansatte ved lyd- og billedkoncernens gren i Struer i et interview med Dagbladet Holstebro-Struer. Men når snakken falder på fremtiden for tilstedeværelsen i det vestjyske bliver svaret mere mudret: 

- Vi er meget tilfredse med det setup, vi har i dag med Innovation Lab - og fabrik 5, som er blandt verdens førende. Det er dog altid svært at spå om, hvordan tingene ser ud om fem år. Vi er - og skal - være en global virksomhed, hvis vi skal klare os i den internationale konkurrence. Vi skal passe godt på Bang & Olufsen, og det kræver både, at vi forstår den store betydning, Struer har for virksomheden og omvendt, men det kræver også, at vi bliver ved med at udvikle os. Det kan handle om teknologi, distribution og produkter, men også om at nogle funktioner og medarbejdere er placeret andre steder end i Struer, siger Henrik Clausen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Han fortæller i samme ombæring, at udviklingsafdelingen i Struer er omdrejningspunkt for udviklingen af produkterne, som indtil for nylig gik under navnet B&O Play. Medarbejdere i Lyngby og Singapore bidrage også, tilføjer han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156