23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Har sendt hundredevis af flasker ud den første måned.

En bornholmsk iværksætter har haft vind i sejlenene med en såkaldt blomstervin, og har sendt 480 flasker på den første måned.

Et salgstal, som direktøren kalder "meget fornuftigt," skriver Bornholms Tidende. 

Manden bag projektet hedder Henrik Birk Jensen og kører sit vinprojekt i Tejn på det nordøstlige Bornholm. Den første variant på markedet er en hyldeblomstbaseret vin på cidergær, der gør den mousserende.

Med tiden er det meningen, at sortimentet skal gøres bredere, fortæller grundlæggeren til avisen.

- Vi kan kalde det blomstervin. Jeg er hooked på at bruge blomster som aroma, og jeg arbejder på vine med smag af rosenblade, lavendel og kamilleblomst. Det, synes jeg, er interessant – mousserende drikke med smag af blomster. Men med tiden skal der også findes frugter, som skal presses og andet i den dur, fortæller Henrik Birk Jensen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.13