23948sdkhjf

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage
Fødevarebranchens nye fagmesse Madværkstedet, som havde premiere i 2017, vender tilbage i 2019 - og med mere end fem måneder til messestart nærmer messen sig udsolgt.

80 procent af udstillerarealet er allerede udsolgt, og nu er der kun få stande tilbage, oplyser arrangørerne hos MCH Messecenter Herning.

Madværkstedet foregår i Lokomotivværkstedet i København 26.-27. marts.

- Ligesom ved første messe i 2017 har vi fået en fantastisk modtagelse fra hele branchen, og derfor er vi også meget stolte over, at vi fem måneder før messestart nærmer os udsolgt, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning.

Madværkstedet består primært af fødevareproducenter, men på messen deltager også nonfood-leverandører og vinproducenter. Messen bliver et levende værksted med foredrag, workshops og produktpræsentationer, hvor det er muligt at hente inspiration fra flere end 150 udstillere samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden.

På den kommende messe kan de besøgende fagfolk se frem til at møde gengangere som Valsemøllen, Odense Marcipan og Orkla Foods Danmark, men også nye udstillere som Rynkeby Foods, Stryhns, Danpo og Jakobsens.

- Vi besøgte messen i 2017 og opfattede den som en stor succes. Madværkstedet er et godt supplement til Foodexpo, fordi messen dækker Københavnsområdet, og derfor ser vi frem til at blive en del af messen og derigennem komme tæt på vores kunder, siger Bjarne Nøhr, der er kommerciel direktør hos honningproducenten Jakobsens.








Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093