23948sdkhjf

Friis Shoppingcenter klar med to nye koncepter

I september holdt Friis Shoppingcenter grand opening for at fejre åbningen af Magasin og enden på en stor ombygning, der bl.a. har tilført centret nye facader, nye indgangspartier og nye butikker.

Nu står yderligere to butikker parat til at blive en del af det nye Friis Shoppingcenter – Kings & Queens og Scandic Nails, fortæller centret i en pressemeddelelse.  

Kings & Queens er en familiedrevet virksomhed, der har eksisteret siden 2004 og har placeret sig solidt i dansk detailhandel med nu 17 butikker rundt omkring i Danmark.

I november åbner de deres 18. butik i Friis Shoppingcenter, som desuden bliver den første Kings & Queens i Aalborg midtby.  

 - Det er en stor glæde, at vi snart kan tilbyde aalborggenserne en endnu større shoppeoplevelse og mange flere brands i Friis. Kings & Queens har et rigtig godt tag i den yngre målgruppe, og har et stærkt, enestående koncept, der dækker bredt, siger center manager Lotte Vestergaard Skou.

Snart er der desuden mulighed for at få velplejede negle og flotte vipper i Friis Shoppingcenter, når neglesalonen Scandic Nails åbner.

Scandic Nails har saloner i Odense og Århus og er ekspert på personlig pleje og selvforkælelse.  

- Aalborg er en virkelig spændende by med en attraktiv profil og mange turister. Der sker rigtig meget i byen, og det gør der også i Friis Shoppingcenter, særligt nu hvor en stor spiller som Magasin er kommet til. Så vi glæder os til at blive en del af det, fortæller Vivian Duong fra Scandic Nails. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125