23948sdkhjf

Vestjysk køkkenproducent modtager initiativpris

Med 33 bag sig som køkkenproducent modtager Aubo tirsdag Dansk Industri Midt Vest initiativpris.

Det sker på baggrund af en stærk udvikling i virksomheden, der lyder på årlige vækstrater med 15 procent. Samtidig har producenten 24 forhandlere over hele landet, og flere er på vej.

Det er de resultater, der nu har udløst DI initiativpris, understreger formand for DI Midt Vest, Claus Arberg, i en pressemeddelelse:

- Det er vestjysk mentalitet, når det er bedst. En driftig mand, Jens B. Bertelsen, så muligheder og forfulgte dem, i øvrigt sammen med hele familien, siger han om virksomheden, der foruden fokus på det danske marked også sælger stort til Norge og i stigende grad det svenske marked.

Medarbejderne er afgørende
Ikke alene den mentalitet, der har skabt virksomhedens høje vækstrater, er årsag til, at Aubo modtager årets initiativpris.

Også køkkenproducentens måde at håndtere af de 85 medarbejdere har udløst prisen. Ifølge Claus Arberg er Aubo nemlig særligt gode til at skabe de rette rammer for, at arbejdstagere og arbejdsgivere aftaler sig til rette om vilkårene i virksomheden:

- Den ’danske model’, hvor virksomheder og deres medarbejdere bliver enige om spillereglerne, handler grundlæggende om tillid og fælles ansvar. Det er i høj grad det, der driver vores særlige evne til at producere alskens produkter i verdensklasse. Aubo er et klasseeksempel på, hvordan det skal gøres, og det er en vigtig grund til, at de i år modtager Initiativprisen, Claus Arberg.

Hos Aubo er administrerende direktør Torben Andersen stolt af at modtage prisen:

- Det er et skulderklap, som, jeg også håber, vil give genlyd i området, siger han med henvisning til, at virksomheden på grund af den stigende efterspørgsel lige nu leder efter nye medarbejdere.  

Torben Andersen ejer 25 procent af Aubo og har for nyligt sat gang i udviklingen af de digitale kompetencer og automatisering af Aubos produktion.

Læs mere om: Aubo
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093