23948sdkhjf

TCM Group: Kendt køkkenmand ny direktør for Nettoline

Den 1. september i år kunne TCM Group A/S offentliggøre indgåelsen af et samarbejde med den erfarne køkkenmand Erik Theill Christensen om udvikling af Nettolines nordiske marked.

Nu meddeler køkkenkoncernen, at samarbejdsaftalen afløses af en direktørkontrakt i Nettoline.

- Det er en stærk køkkenkapacitet, som kommer til at stå i spidsen for udviklingen af Nettolines markedsposition i hele Norden, hvor vi ser et interessant vækstmarked for danske gør-det-selv-køkkener, siger adm. dir. Ole Lund Andersen, TCM Group A/S i en pressemeddelelse.

Erik Theill Christensen har i en årrække beklædt en række lederposter inden for køkken- og interiørbranchen og bringer et indgående kendskab til både branchen og det nordiske detailmarked med ind i Nettoline.

Tændt på udfordringen
Efter fem års fravær glæder Erik Theill Christensen sig til for alvor at være tilbage i den danske køkkenbranche og bidrage med udvikling af en vækststrategi for Nettoline:

- Da jeg begyndte at arbejde med Nettoline og lærte virksomheden og dens produkter at kende, blev jeg hurtigt klar over, at brandet rummer et reelt potentiale for at skabe vækst i hele Norden i den prisbillige del af køkkenmarkedet. Den udfordring tændte mig simpelthen, siger Erik Theill Christensen, der samtidig flytter fra Norge tilbage til Danmark.

Nettoline sælger gør-det-selv-køkkener via et bredt distributionsnet i Danmark, Norge og Sverige samt via onlineshops.

Nettoline har omkring 125 forhandlere i Danmark og resten af Skandinavien. 

Elementerne produceres på Nettolines fabrik i Aulum og leveres som gør-det-selv-køkkener eller som samlede køkkener.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096