23948sdkhjf

Nu spiser børn gratis på alle Letz Sushis restauranter

Nu kan børn under 12 år gå gratis ombord i bæredygtige makiruller, nigiri og edamamebønner på alle Letz Sushis 20 restauranter

De seneste år har Letz Sushi og Planbørnefonden haft stor succes med at sætte bæredygtige fødevarer og børns vilkår på skemaet i landets folkeskoler.

Nu er Danmarks største sushikæde klar til at gå skridtet videre i bestræbelserne på at få den yngre generation til at få smag for bæredygtig fisk og økologiske ris.

Fra den 29. oktober kan børn under 12 år i selskab med en betalende voksen på alle hverdage nemlig få en gratis børnemenu, fortæller kæden i en pressemeddelelse.  

- Det er lidt en skrøne, at børn ikke kan lide fisk. Vi oplever både på vores madskoler og i det daglige, at børn er rigtige glade for fisk, hvis det bliver serveret på en lækker og indbydende måde. Det har nu fået os til at tage dette gratis frokostinitiativ, så flere kan få mulighed for at smage vores lækre og bæredygtige sushi med fisk udvalgt i samarbejde med Verdensnaturfonden. Det kommer forhåbentlig til at give inspiration og mod til at servere og spise mere fisk i hverdagen - til glæde for både børnefamilierne og klimaet, siger Anders Barsøe, adm. direktør hos Letz Sushi.

Hver gang der købes en børnemenu hos Letz Sushi, donerer sushikæden fem kroner til Planbørnefondens arbejde med bæredygtig læring og ernæring i Vestafrika

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094