23948sdkhjf

Johnny & co. er endnu engang de bedste

Blandt 37 danske butikker var det Designa i Aalborg, der løb med titlen som årets Designa-partner.

Dermed føjer indehaver Johnny Thomsen og hans team endnu en titel til samlingen, idet butikken blev kåret som årets danske partnerbutik på erhvervssalg. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

- Det er et stort klap på skuldrene til hele teamet i butikken, som hver dag arbejder hårdt på at levere unik service, siger Johnny Thomsen om modtagelse af den nye pris, der officielt skete til Designa-kædens årsmøde 27. oktober.

Danmarks største
Designa i Aalborg er inden for kort tid vokset til at være en af Designa køkkenkædens største butikker målt på omsætningen.

Det var medvirkende til, at det netop var aalborgenserne, der fik overrakt prisen af kædens administrerende direktør Erik Høj.

- Johnny og teamet i butikken i Aalborg har leveret helt enestående resultater og vist vejen til, hvordan en køkkenbutik kan vækste på relativ kort tid. Det var derfor ikke en svær beslutning at udpege butikken som årets Designa-partner, siger direktøren.

Prisen som årets partnerbutik uddeles af kæden selv én gang årligt. I begrundelsen for kåringen ligger blandt andet en unik indsats for Designa-mærket og kunderne i handelsområdet samt stor loyalitet over for konceptet.

Udover hæderen følger der et gavekort med til vinderbutikken på 10.000 kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109