23948sdkhjf

Ny Friluftsland-butik i Randers

Randers får 2. november en ny 400 kvadratmeter stor butik med udstyr til friluftsliv.
Fredag 2. november åbner Friluftsland Randers med alt til faget hørende i grej og udendørs ting og sager i en 400 kvadratmeter butik i Randers midtby, skriver Ugeavisen.dk.

Friske og med friluftserfaring
I en pressemeddelelse oplyser Friluftsland A/S, at der både fredag og lørdag vil være en række aktiviteter for at gøre åbningen ekstra festlig. Butikschef Arne Enggaard Poulsen, som har arbejdet i Friluftsland i Aarhus i over 10 år, har samlet et helt nyt team af ni friluftsglade kollegaer, som er klar til at hjælpe randrusianerne med at finde det helt rigtige udstyr. I Friluftsland er det nemlig vigtigt, at de ansatte ved, hvad de snakker om.

- Vi ansætter kun folk, som har friluftsrejseerfaring, og hvor udendørslivet er en livsstil for dem, udtaler Claus P. Østergaard, marketingchef for Friluftsland i pressemeddelelsen.

Friluftsland er ejet af den svenske koncern Fenix Outdoor. Fenix ejer blandt andet også mærket "Fjällräven". Derudover vil butikken indeholde et stort sortiment med alt til udeliv - både til hverdagen, turen og rejsen.

Den nye friluftsbutik i Randers midtby lægger i butikkens indretning vægt på, at indkøbsturen skal være en oplevelse.

- Fenix tror på de fysiske butikker, og derfor laver vi butikker som indretnings- og størrelsesmæssigt matcher vores sortiment og kvalitet, siger Claus P. Østergaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078