23948sdkhjf

Succes med online-apotek

Foreløbig har det digitale apotek Apopro behandlet 100.000 ordrer og leveret 330.000 varer.
I 2016 fik farmaceut og apoteker Tine Vestergaard en bevilling til at drive apotek uden salg fra en fysisk butik. Det digitale apotek Apopro åbnede med tre deltidsansatte farmaceuter i juni 2017. De modtog 29 ordrer den første måned.

Siden da er det gået hurtigt. I dag har Tine og hendes hastigt voksende antal medarbejdere fra domicilet på Ventrupvej 27 i Greve behandlet over 100.000 ordrer og leveret mere end 330.000 varer.

Ny apotekerlov
Det var en ny apotekerlov i 2015, der gjorde det muligt for Tine Vestergaard at få en bevilling til at åbne og drive en digitalt født virksomhed.

Apopro er både godkendt af Lægemiddelstyrelsen, E-mærket og medlem af Danmarks Apotekerforening. Virksomheden leverer receptpligtig medicin, øvrige apoteksvarer og personlige plejeprodukter direkte til døren i hele Danmark fra dag til dag eller samme aften i hovedstadsområdet, hvis det er bestilt inden kl. 12.30. Også de steder hvor der er langt mellem husene. Pakken kan også afhentes i en pakkeshop.

- Tal fra Apotekerforeningen, Danske Regioner og Dansk Selskab for Patientsikkerhed viser, at 14 procent af alle indlæggelser skyldes, at patienterne har taget forkert eller for meget medicin, og at hver femte håndkøbskunde efterspørger forkert lægemiddel eller bruger det forkert. Formålet med Apopro er at gøre det nemmere og mere trygt at være medicinbruger i Danmark. Vi ansætter dygtige farmaceuter og farmakonomer til at give kunderne en målrettet rådgivning gennem anonym chat eller videosamtaler, siger Tine Vestergaard.

God score på Trustpilot
Tine glæder sig over, at kunderne er glade for at handle apoteksvarer på nettet hos Apopro, og at nye kunder hele tiden strømmer til. Kundernes begejstring kommer blandt andet til udtryk på Trustpilot. Her har mere end 2.600 personer anmeldt Apopro med en TrustScore på 9,7 ud af 10.

- Vi er vokset pænt støt, fordi vores kunder er tilfredse med at handle hos os og kommer igen. De oplever, det er nemt, hurtigt og billigt hos os. Vores vision er at være verdens bedste digitalt funderede apotek, og vi vil være Danmarks største. Det tror jeg, at vi kommer i mål med, understreger Tine Vestergaard..
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071