23948sdkhjf

Farum får en flottere Louis Nielsen

Louis Nielsen i Farum ombygger butikken for at få bedre plads til kunderne og til det udstyr til øjenundersøgelser, som butikken løbende investerer i.

Chefduoen i butikken, chefoptiker Christel Kruse og butikschef Christian Hansen, glæder sig til at ombygge butikken og gøre den både flottere og bedre.

- Vi er virkelig glade for at være her i Farum, og vi glæder os til, at butikken står klar. Vi oplever at få flere og flere kunder i butikken, og det stiller krav til butikken og indretningen, fortæller butikschef Christian Hansen.

- Butiksindretningen bliver bedre og vi får flere borde til udlevering af briller. På dage med mange udleveringer er det et behov, og det får vi opfyldt nu. Til glæde for kunderne og os, fortæller han.

Louis Nielsen flyttede i 2012 sin butik i Birkerød til Farum Bytorv, da der kom en mulighed for et godt lejemål, og den beslutning var god.

- Vi ligger godt her i Farum, og vi mærkede hurtigt, at det gjorde os godt at flytte ind på bytorvet. Vi er glade for at kunne blive her og udvide butikken, fortæller Christian Hansen.

Ny butik klar 22. november
Renoveringen betyder, at butikken vil være lukket den 12. november til og med den 21. november, men i denne periode vil der blive etableret et service- og udleveringssted på torvet foran butikken, som vil være åbent hverdage kl. 9.15-18 og lørdag kl. 9.30-16.

Den 22. november åbner butikken igen.

- Det bliver godt, det kan jeg godt love allerede nu. Vi håber, mange vil kigge forbi og se vores nye, flotte butik. Vi står klar med en rundvisning og et stærkt åbningstilbud, fortæller Christian Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203