23948sdkhjf

Nu bliver Jollyroom dobbelt så god til leveringer

Jollyroom investerer i et nyt pakkesystem, som formindsker transportudgifterne og fordobler effektiviteten i håndtering af småt og mellemstort gods.

Jollyroom er Nordens største online børne- og babybutik med ca. 40 000 artikler i sortimentet med alt fra barnevogne og senge til legetøj og børnetøj.

Men når man skal pakke og sende så mange forskelligartede varer, giver det visse interne udfordringer.

- Det er helt umuligt at bestille kasser i lige så mange forskellige størrelser, som vi har produkter. Derfor sendes nogle varer i alt for store kasser, hvor vi har brug for ekstra bobleplast for at fylde kassen og beskytte varen under transporten. Når kasserne er for store, er det heller ikke godt for miljøet og gør transporten mindre effektiv, og vi ved at vores kunder værdsætter, at emballagen passer til varen. Derfor har vi i løbet af året undersøgt forskellige muligheder for automatisering af denne proces og har nu fundet en løsning, siger Cecilia Olsson, Jollyrooms logistikchef.

I dag meddeler Jollyroom, at de som den første internetbutik i Norden investerer i B+ Equipments automatiserede pakkesystem.

Systemet består af 3 maskiner, der laver kasser samt 2 maskiner, der scanner produktets størrelse, folder kanterne og lukker kasserne, så de passer perfekt til det enkelte produkt.

Maskinen anvender en stærk lim i stedet for tape, som minimerer risikoen for, at pakkerne ødelægges under transporten og gør pakken nemmere for kunden at åbne. Det nye system er allerede taget i brug.

Fordobling af leveringskapacitet
Det nye system kan producere op til 1560 kasser i timen, hvilket betyder, at webshoppen fordobler effektiviteten af håndteringen af småt og mellemstort gods.

- Tidligere tog det i gennemsnit 2 minutter at pakke en ordre manuelt, hvoraf det meste af tiden gik med at samle kassen. Med det nye system kommer det til at tage 1 minut og fordobler vores effektivitet, siger Olsson.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093