23948sdkhjf

Danmarks Bedste Kollega arbejder i Netto

I alt 1.760 gode kolleger har været nomineret til prisen, som skal sætte fokus på fællesskab på jobbet.

Der er nogle kolleger, som betyder ekstra meget for lysten til at komme på arbejde hver dag.

Dem spørger man aldrig forgæves om hjælp. De har en helt særlig energi, som smitter. Og de tager ansvar for fællesskabet på arbejdspladsen.

De kolleger er noget helt særligt, og derfor har HK for fjerde år i træk opfordret alle, der har sådan en kollega til at indstille dem til prisen som Danmarks Bedste Kollega.

I år har i alt 1.760 indstillet en kollega, fortæller HK i en pressemeddelelse. 

- Vi tilbringer mange timer på arbejde, og derfor er det så vigtigt, at vi har det godt, mens vi er der. I HK ved vi, at gode kolleger betyder rigtig meget for trivslen, så derfor vil vi gerne give de gode kolleger et ekstra skulderklap og anerkende deres indsats, fortæller næstformand i HK Martin Rasmussen.

HK: Brug for god kollegakarma
Der var 10 finalister med på aftenen, men alle, der har været med til at sprede god kollegakarma, fik en hilsen.

- De mange, der har nomineret en kollega, har spredt god kollegakarma og været med til at gøre hverdagen ude på arbejdspladsen bedre. Det løser naturligvis ikke alle problemer. Der er også andre udfordringer, som kræver særlige indsatser og fælles løsninger som fx stress. Men uanset hvilken udfordringer, vi taler om, så er et godt sammenhold på arbejdspladsen et godt udgangspunkt for at løse det, siger Martin Rasmussen.

De fire glade vindere blev kåret på scenen i Cirkusbygningen af en jury, som bestod arbejdsmiljøchef i Dansk Erhverv Anne-Marie Røge Krag, bestyrelsesformand for Foreningen af offentlige HR-chefer, Kim Nissen og arbejdsmiljørepræsentant Erik B. Kristoffersen fra ATP Udbetaling Danmark i Vordingborg.

Ud over æren og de mange klapsalver fra de omkring 400 tilskuere i Cirkusbygningen, hvor også Danmarks Bedste arbejdspladser blev kåret af Great Place to Work, modtog Danmarks Bedste Kollega også en præmie i form af et arrangement for sine kolleger for op til 25.000 kr.

Her er Danmarks Bedste Kolleger

Danmarks Bedste Kollega Regitse Pedersen, 1. assistent Netto i Thisted: "Altid klar på at hjælpe, uanset om det er oplæring eller vagtbytte. Utrolig fleksibel pige med ben i næsen og en elskværdig personlighed. Jeg har grædt af grin med hende, og hun har været en skulder at græde ved. Hun løfter arbejdsmiljøet til et niveau, hvor alting føles som en leg".

Danmarks mest Hjælpsomme kollega Maria Folman Elsborg, teamleder, Scandlines i Gedser: "Maria er altid 'på'. Er yderst behagelig og hjælpsom. Altid smilende og venlig. Er god til at hjælpe og vejlede. Hun taler altid pænt og holder en god tone, uanset hvor travlt der er. Nye kollegaer sætter hun hurtigt ind i rutinerne og gør det på en måde, så alle føler sig værdsat og velkommen".

Danmarks mest engagerede kollega Lene Møller, Grafiker, ReproCentret Vejle: "Uanset hvor man møder hende, er det altid med et stort smil. Hun er dybt passioneret omkring sit arbejde, og er enormt dygtig til sit fag. Hun har en smittende personlighed, og er aldrig bange for at udtrykke sin mening, hvilket gør hende til en stærk holdspiller".

Danmarks mest ansvarlige kollega Henrik Aabling Daugaard, fysioterapeut, Tagtækkergruppen Odense Kommune:"Henrik spreder altid godt humør på kontoret med sin sindssygt gode humor. Det er aldrig kedeligt at komme på arbejde, når Henrik er der. Henrik er også meget empatisk og fornemmer hurtigt, hvis andre er pressede eller stressede og tilbyder gerne hjælp".

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109