23948sdkhjf

TV-iværksætter står bag stor succes med loppesupermarkeder

Den 17. november åbner loppesupermarkedskæden Børneloppen ny butik i Randers.

Lørdag den 17. november åbner loppesupermarkedskæden Børneloppen endnu en ny butik - denne gang i Randers.

Et 549 kvadratmeter stort indendørs loppemarked for børnefamilier, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Her kan folk, der har noget til salg, leje en stand, hvor deres aflagte børneudstyr bliver placeret. For køberne, der har brug for noget til de små, giver det flere end 236 reoler proppet med gode tilbud til børnefamilierne.

Bag idéen står iværksætteren Johanna Kiel Nielsen, der i forvejen har en lang række andre loppesupermarkeder både herhjemme og i Finland, hvor hun oprindeligt er fra.

- Det er et kæmpe hit i mit hjemland. Der findes flere end 400 loppesupermarkeder, og det første slog allerede dørene op tilbage i 1990'erne, fortæller hun.

Johanna Kiel Nielsen har da heller ikke planer om, at loppesupermarkedet i Randers skal blive det sidste i rækken:

- Vi ønsker at åbne nye loppesupermarkeder i både Kolding, Herning, Horsens, Vejle, Sønderborg, Esbjerg og Aalborg, blot når vi taler Jylland, og hvis det ikke var så svært at finde lokaler, ville vi have haft mange flere loppesupermarkeder allerede, forklarer hun. 

Børneloppen har for 2. år i træk vundet prisen som "Bedste bæredygtige initiativ" til Børn i byen priserne, ligesom virksomheden på den bæredygtige front har sparet svarende til 2300 danskeres årlige co2 forbrug og 10.5 millioner toiletskyld i vand grundet genbrugskonceptet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188