23948sdkhjf

Interflora og Røde Kors bekæmper ensomhed

Nyt partnerskab bygger på et stærkt match, der skal sætte fokus på og indsamle penge til kampen mod ensomhed. Særligt juletiden er i fokus.

350.000 danskere siger, at de føler sig ensomme.

Det er alt for mange, hvis man spørger Interflora og Røde Kors, og derfor er parterne gået sammen om at bekæmpe ensomhed.

For hver buket, der købes på interflora.dk, går en krone til Røde Kors’ arbejde for udsatte mennesker.

Partnerskabet har været i gang i et år, og Interflora har takket været blomsterkøb doneret 500.000 kr. til Røde Kors’ arbejde.

- Vi skaber kontakt mellem mennesker og hjælper dem med at komme tættere på hinanden. Men der findes desværre alt for mange danskere, som føler sig isoleret og mangler nogle at komme tættere på, siger Søren Flemming Larsen, CEO og partner i Interflora. 

Derfor faldt det naturligt for Interflora at bekæmpe ensomhed – både under højtider og i dagligdagen. Her er Røde Kors et fagligt godt match, der kan tilføje den manglende del i et partnerskab: Aktiviteter til at komme ensomhed til livs.

- Der er et match mellem vores og Røde Kors’ arbejde. Partnerskabet betyder for os, at vi kan støtte en organisation, der matcher vores værdisæt, og som har kræfterne til at gøre en aktiv forskel, fortæller Søren Flemming Larsen.

Ingen fortjener at sidde ufrivilligt alene 
Julevenner er et eksempel på en indsats, de to parter har samarbejdet om, hvor Røde Kors hvert år matcher gæster og værter juleaften.

Udover en stor donation, har Interflora også hjulpet med at oplyse om aktiviteten og finde julevenner, og det var ikke uden betydning:

- En af vores julegæster fra sidste år har fortalt os: ”Det er en kæmpe gave at være sammen med andre til jul. Og nu hvor jeg har prøvet at være julegæst, ønsker jeg mig aldrig at være alene igen juleaften!". Med tilbagemeldinger som denne, så ved vi, at vores fælles indsats rammer et behov, siger Christina Rasmussen, sektionsleder i Røde Kors.

Skaber stolthed blandt Interfloras ansatte
For de ansatte i Interflora er der en stolthed ved at bidrage til kampen mod ensomhed, fordi de er med til at gøre en reel forskel, fortæller Søren Flemming Larsen. 

- Jo mere Interflora kan gøre for at være med til at nedbringe ensomhed desto bedre. Ensomhed er ikke en sygdom. Det er en tilstand, vi kan gøre noget ved sammen, siger han. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187