23948sdkhjf

Jysk indtager Rusland

Inden længe kan russerne få et godt tilbud fra Lars Larsen.

I april 2020 åbner Jysk nemlig sin første butik i verdens største land. Det fremgår af en meddelelse fra administrerende direktør i Jysk Nordic Jan Bøgh, som er offentliggjort på det offentlige personalemedie Go Jysk.

- Med mere end 100 millioner mennesker i middelklassen er der et stort potentiale for Jysk i Rusland, og samtidig kan vi få gavn af vores egne erfaringer fra Jysk Ukraine samt vores franchisepartneres erfaringer fra blandt andre Hviderusland og en række andre lande, der tidligere var en del af Sovjetunionen, skriver Jan Bøgh i meddelelsen.

I meddelelsen fremgår det, at beslutningen er taget efter en lang grundig proces. Det bunder blandt andet i de succeser, som Ikea, Auchan og Decathlon har haft med Rusland til trods for told og certifikater.

Topchefen fremhæver også, at Rusland giver mulighed for at åbne nye butikker på et rimeligt omkostningsniveau. Samtidig er en række af byerne i køreafstand fra distributionscenteret i Radomsko i Polen.

- Jeg glæder mig til at følge vores fremskridt med udviklingen af Rusland og vil løbende informere om projektet, skriver Jan Bøgh videre i meddelelsen. Han fremhæver, at man vil forsætte jagten på flere nye markeder, hvor Dyne-Larsen kan åbne forretninger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204