23948sdkhjf

Lidl og Waste Hunt jagtede affald i Aarhus

Opbakningen var stor og humøret højt, da Lidl og Waste Hunt i søndags afholdt affaldsindsamling i Aarhus.

Søndag holdt Lidl og Waste Hunt affaldsindsamling i Aarhus, fortæller Lidl i en pressemeddelelse. 

Samarbejdet med Waste Hunt og affaldsindsamlingerne er seneste led i Lidls plastikstrategi.

Initiativet søndag mødte stor opbakning, og med den store indsats fra alle fremmødte er miljøet blevet skånet for mere end 60 kg. affald.

Over 75 friske affaldsjægere iklædte sig handsker, og fik uddelt tænger og bionedbrydelige poser, hvorefter der blev vandret rundt i området i jagten på affald.

På pladsen var der opsat telt, som dannede rammerne om en hyggelig eftermiddag, hvor de fremmødte kunne varme sig på kaffe og kakao og høre mere omkring kædens plastikinitiativer.

- I Lidl er vi bevidste om det ansvar, vi har overfor samfundet og miljøet, og vi tror på, at vi sammen med Waste Hunt kan gøre en aktiv indsats for at skabe en positiv forandring. Dette vil vi bl.a. gøre ved at øge opmærksomheden omkring problemet og ved at skabe løsninger på tværs af forbrugere, producenter og forhandlere, udtaler CSR-ansvarlig for Lidl, Lærke Skaksen og tilføjer:

I Lidl har man et stort fokus på at reducere plastik, og i dagligvarekæden mener man, at samarbejder med organisationer som Waste Hunt er et vigtigt skridt i den rigtige retning:

- De kan med deres store drive og passion for emnet tiltrække endnu flere frivillige til sagen og bidrage meddata, nye ideer og viden til Lidls plastikstrategi. En fælles mission for samarbejdet er at vise omfanget af plastik i naturen med det ønske, at mængden reduceres, fortæller Lærke Skaksen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109