23948sdkhjf

Familier overnatter i indkøbscenter

Rødovre Centrum har aldrig før fået så mange kommentarer på et opslag.

Når julemåneden skydes i gang 1. december, er der fem familier, der kan være sikre på at gå til ro omgivet af stemningsskabende pynt og under en funklende stjernehimmel. 

Læs også: Carlsberg aflyser årets J-dag grundet corona

De fem familier er nemlig vinderne af en konkurrence, Rødovre Centrum har kørt på indkøbscentrets facebookside, fortæller centret i en pressemeddelelse. 

Præmien er ’En eventyrlig julenat’, der dækker over en aften og nat i det mere end 50 år gamle shoppingcenter, og konkurrencen har affødt rekordmange kommentarer på Facebook.

- Vi fik den sjove ide, da jeg selv holder meget af at gå rundt i centret, når aftenen og mørket falder på. Der er noget magisk og eventyrligt over et lukket shoppingcenter, hvor alle julelys stadigvæk er tændt, og julemusene vinker til mig. Denne unikke oplevelse vil vi gerne dele med 20 af vores kunder, fortæller marketingdirektør Charlotte Andersen.

Konkurrencen er så populær, at facebook-opslaget på mindre end to uger har fået flere end 1000 kommentarer.

Læs også: Kæde vil hæve kendskabsgraden i samarbejde med kendt komiker

Den 28. november bliver de fem vindere udtrukket, og få dage efter vil familierne møde op til en aften og nat fuld af oplevelser.

Hr. Skæg læser godnathistorie
Charlotte Andersen har et bud på, hvad der ud over den specielle oplevelse at tilbringe en nat i et lukket shoppingcenter især vil være højdepunktet for de yngste konkurrencevindere:

- Inden familierne går til ro, kommer selveste Hr. Skæg og fortæller godnathistorie. Hr. Skæg er et stort forbillede for både store og små, så jeg er sikker på, at der bliver spidset ører, når han denne aften læser op, siger marketingdirektøren og fortæller videre, at Hr. Skæg lige som de foregående år vil optræde i Rødovre Centrum med sit juleshow hele december måned.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11