23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bryghus har næsten tidoblet produktionen

Det er sket på bare seks år
































På Møn har de tre ejere af Bryghuset Møn næsten tidoblet produktionen, siden de overtog virksomheden for seks år siden. Siden 2012 er produktionen hævet fra 40.000 til 380.000 liter. Det skriver Børsen i forbindelse med, at Bryghuset Møn er kåret som såkaldt Gazelle-virksomhed som en af landets hurtigst voksende.. Fremgangen omfatter også, at et underskud på 2 millioner kroner i 2015 er ændret til et forventet overskud på 1,3 millioner i år. - Udviklingen er enorm på specialøl i Danmark. Flere og flere interesserer sig for det, og kvinderne er kommet med, konstaterer en af de tre ejere, David Jensin, i Børsen. Han er uddannet kok og købte bryghuset i 2012 sammen med Thomas Stecher og Kasper Bøgedal. Kort efter bryggeri-overtagelsen solgte David Jensin de fleste af sine restauranter på Møn, mens Thomas Stecher gav afkald på sine Shell-stationer for at gå all-in på bryggeriet, nævner avisen. Bryghuset Møn sælger hovedsageligt sine specialøl til restauranter og kroer i den højere ende af skalaen. De eneste butikker, der må sælge bryggeriets produkter, ligger på Møn.
BREAKING
{{ article.headline }}
0.11