23948sdkhjf

Søstrene Grene har ingen planer om en netbutik - for nu

- Der er nogle ting, man ikke kan give kunderne i en netbutik. Man får ingenting gratis i detailbranchen i 2018, siger direktøren.

Internettet fylder mere og mere i de fleste butikskæder og producenters strategi, og derfor er det desto mere påfaldende, at to af Danmarks mest succesfulde kæder slet ikke sælger på nettet. 

Hverken Søstrene Grene eller Flying Tiger har en webshop, og det er der en særlig grund til, forklarede administrerende direktør for Søstrene Grene, Mikkel Grene, for nyligt: 

- Det er vigtigt for os at have et stærkt koncept. Der er nogle ting, man ikke kan give kunderne i en netbutik, og derfor er det vigtigt med en god shoppingoplevelse. Man får ingenting gratis i detailbranchen i 2018, udtaler han ifølge finans.dk

Ifølge ekspert i virksomhedsledelse Andrea Curagati kan det være en rigtig god idé for nogle kæder først og fremmest at fokusere på fysiske butikker, fordi man på den måde nægter at sælge uden at gibe kunden den fulde butiksoplevelse. 

- Vi arbejder meget med digitalisering og vores meget omfattende online tilstedeværelse. For os handler det ikke om netbutik eller ikke netbutik – det handler om at transformere vores forretning ind i en digital virkelighed på en måde, som giver mening for kunderne, skriver Mikkel Grene i en mail til retainews.dk. 

- Når det er sagt, vil de fysiske butikker være rygraden i vores strategi – også i de kommende år, og det ligger os meget på sinde, at detailhandlen gennem fysiske butikker også har en lys fremtid, da vi ser mange kvaliteter i den gode butiksoplevelse. Jeg ser det ikke som to modpoler, der udelukker hinanden – tværtimod, skriver han. 

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158