23948sdkhjf

Se billederne: Paustian åbner designunivers i gamle banklokaler

I søjlebårne, højloftede lokaler, der engang husede en bank, åbnede Paustian 1. december en ny butik på Strøget i København.

Og de bemærkelsesværdige har stor betydning for Paustian, vurderer administrerende direktør og medejer, Frantz Longhi:

- Den nye butik vil med de helt unikke, storslåede rum og udvalget af spændende design være det nye centrum for designoplevelser og inspiration ved Strøget, siger han.

- Vi ønsker at skabe et åbent og indbydende univers for alle, der interesserer sig for design – ikke kun for dem, der leder efter et fantastisk møbel, men også dem, der skal bruge en hurtig designgave til en veninde, forsætter han.

Paustians nye designunivers bliver nabo til Fritz Hansen og ligger deusden tæt på

Om bank-bygningen

Den historiske bygning i Niels Hemmingsen Gade 24 blev oprindeligt opført til Sparekassen for København og Omegn i 1868.

De gamle banklokaler er renoveret gennemgribende, men med udpræget respekt for de mange detaljer fra den gamle bank – blandt andet bankboksene i kælderen, der i

Paustians nye konceptbutik bliver særlige gallerier med smykker og designobjekter.

andre designdestinationer som Illums Bolighus, Hay House, Stilleben, Gubi og Fredericia Furniture. Frantz Longhi betegner derfor området som det nye ”Design District”.

Åbningen af Paustians nye butik er ifølge Frantz Longhi et markant led i en 'opgradering', der skal være med til at manifestere og fremtidssikre Paustians historiske og fremtrædende position i design- og møbelbranchen.

I butikken vil der være stort fokus på Paustians egen Furniture Collection og et endnu tættere samarbejde med etablerede danske og udenlandske brands, såvel som nye upcoming designere.

Paustians nye forretning i de gamle banklokaler tæller i alt 1300 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109