23948sdkhjf

Jensens Bøfhus henter direktør hos konkurrent

Jensens Bøfhus får nu en ny mand bag roret, der skal være med til at styre restaurantkæden gennem de hårde tider. Det skriver Jysk Fynske Medier.

Det bliver 43-årige Anders Nikolaisen, der tidligere har været ansat som driftsdirektør hos Jensens Bøfhus, men som nu kommer fra en stilling som kædediektør hos cafekæden Vivaldi.

Jensens Bøfhus-koncernen havde sidste år et underskud på 163 millioner kroner før skat, med 30 restauranter i Danmark, Sverige og Norge. Anders Nikolaisen afløser Dorte Gleie på direktør-posten, da hun efter blot et år trådte tilbage efter tilblivelsen af en ny ejerkreds i oktober.

Jensens Bøfhus' bestyrelsesformand, Jesper Rosener, roser Anders Nikolaisen for flotte resultater såvel hos Vivaldi som hos Jensens Bøfhus.

- Jeg har stadig et stort hjerte, der banker for Jensens Bøfhus. Det har gjort ondt at se, hvad der er sket, og når jeg får tilbudt muligheden, vil jeg gerne bidrage til at rette op på det igen, siger Anders Nikolaisen til Jysk Fynske Medier.

Han vurderer, at det, der er gået galt for Jensens, er et manglende fokus på, hvad gæsterne vil have - hvad angår menukortet, restaurantens indretning, service og så videre.

Den nye direktør tiltræder sin stilling pr. 1. januar.

Kilde: Jysk Fynske Medier

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094