23948sdkhjf

Kunderne er centrum i julekampagne

Hos Rødovre Centrum er årets julekampagne befolket af almindelige mennesker både på tv, tryk og online.

Styling, modetøj og blitzende kameralys er normalt forbeholdt fotomodeller, skuespillere og kendte, der betræder den røde løber.

Men hos Rødovre Centrum har man valgt at lade helt almindelige danskere pryde billederne til årets julekampagne, fortæller centret i en pressemeddelelse. 

Modellerne har samtidig valgt temaerne for kampagnen. Det fortæller marketingdirektør Charlotte Andersen

- I løbet af efteråret har vi kørt en konkurrence, hvor de besøgende kunne fortælle om deres yndlingseventyr, og hvorfor de mente, det skulle være en del af vores julekampagne. På baggrund af de indsendte bud udvalgte vi seks eventyr og inviterede vinderne til at blive modeller i kampagnebilleder og tv-reklamer, der netop tager udgangspunkt i deres eventyr, siger hun. 

Rødhætte og tinsoldaten blandt favoritterne
Rødhætte var et af de mest ønskede eventyr, og her blev den lille model Freja dybt betaget af den ellers store og frygtindgydende siberian husky, der agerede ulven.

Blandt de andre modeller er mor og søn Helle og Mingus fra Hvidovre, der har udpeget Den standhaftige tinsoldat som det absolutte favoriteventyr. H. C. Andersens fortælling om den etbenede tinsoldat, der forelsker sig inderligt i den fine papirballerina, har Helle læst højt for Mingus, fra da han var helt lille.

Eventyr sætter spor i store og små
Netop højtlæsning er det, mange kunder har fremhævet som det kæreste minde om deres yndlingshistorie.

- Eventyr rammer noget universelt i os alle og har som regel en morale, der sætter aftryk hos både store og små, siger Charlotte Andersen og fortæller videre, at Rødovre Centrum derfor har en ambition om at bruge julekampagnen til at genskabe følelsen af at blive tryllet ind i et eventyr og forsvinde ind i fantasien.

Side om side med nisser og funklende julelys er der rundt om i shoppingcentret opsat installationer, hvor kunderne kan tage en pause fra juleindkøbene.

Via hovedtelefoner bliver julekampagnens seks eventyr læst højt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093