23948sdkhjf

Too Good To Go redder Naturli's "ulovlige" plantedrik

Sætter yver-klistermærker hen over ordet "latte"
Selv om fødevareproducenten Naturli' Foods har trukket sin iskaffe med navnet Almond Caffé Latte væk fra markedet, efter at Mejeriforeningen anmeldte produktet til Fødevarestyrelsen, så kan forbrugerne nu alligevel få fingre i den mandelbaserede drik.

Madspildsappen Too Good To Go har således henvendt sig til Naturli' Foods og tilbudt at lade det resterende lager blive sat til salg via appen - og med en lille klistermærkefinte involveret.

Anmeldelsen fra Mejeriforeningen kom, fordi Naturli’ Foods har kaldt det mælkefrie produkt for "latte". Det betyder mælk på italiensk, hvilket Mejeriforeningen ser som en misvisende betegnelse af mandeldrikken.

Hos Naturli' Foods har direktør Henrik Lund hele vejen igennem trukket lidt på smilebåndet, og henvendelsen fra Too Good To Go har bare gjort ham i endnu bedre humør:

- Forbrugerne ved, at en mælkebøtte ikke har noget med mælk at gøre, og på samme måde ved de også, at vores produkt heller aldrig kommer i nærheden
af en ko, men lad det nu ligge. Vi arbejder hver dag på at lave plantebaserede fødevarer, som er smagfulde og klimavenlige. Derfor er det helt perfekt at sælge resten af iskaffen gennem Too Good To Go, så den ikke går til spilde, konstaterer han.

Der bliver sat et fint klistermærke over ordet "latte", når restoplaget bliver solgt af Too Good To Go: Et yver med en streg over understreger, at Naturli’ Foods ikke går yvervejen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109