23948sdkhjf

XL-Byg i Allinge udvider

XL-BYG Allinge Byggemarked & Trælasthandel håber på yderligere lokal opbakning, når firmaet fra årsskiftet er eneste tilbageværende XL-BYG på Bornholm.
Butikken er lokalt ejet og drevet af Stefan Thunberg, som fremhæver, at der således fortsat vil være en velassorteret XL-BYG-forretning på Bornholm, når XL-BYG i henholdsvis Rønne og Nexø i det nye år overtages af den sjællandske byggevarekæde Bygma, skriver Bornholm.nu.

- Vi planlægger at udvide såvel butikkens salgsareal som varesortimentet indenfor det næste år, så vi også fremover kan imødekomme både de professionelle og private kunders behov, fortæller Stefan Thunberg til Bornholm.nu.

Samme sortiment
XL-byg fortsætter uændret med at tilbyde de samme produkter til hus og have, ligesom gavekort til XL-Byg fortsat kan indløses efter 1. januar.

- Udover kædens faste sortiment kan både professionelle og private fortsat finde de særlige bornholmske produkter i butikken – såsom AB Beton belægningssten og -fliser, Nexø tagtrin til tegltag, sand- og grusmørtel fra Bornholms Mørtelværk samt tømmer fra Østerlars Savværk, som man ikke finder hos vores konkurrenter, siger Stefan Thunberg til Bornholm.nu.

XL-BYG Allinge Byggemarked & Trælasthandel beskæftiger omkring 20 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109