23948sdkhjf

Købmand i Staby åbner webshop

Den lokale købmand i Staby har åbnet en webshop.
Den nye webshop er et tiltag, som købmanden i Staby forventer meget af. Webshoppen rummer nye og anderledes varer end dem, kunderne har været vant til at finde på hylderne.

Sikrer fremtiden
Hos købmanden i Staby har man haft travlt med at tage billeder de seneste par uger. Alle varerne skal fotograferes - for midt på dagen den 5. december åbnede den lille købmand nemlig op for en webshop, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Det er noget, vi gør for at sikre butikken i fremtiden, siger Anita Sørensen til Dagbladet Holstebro-Struer, der sammen med en lokal iværksætter er i fuld gang med at "digitalisere" hele varesortimentet.

Øger omsætningen
Netbutikken kommer i sin færdige version til at have flere tusinde varenumre, og det er tanken, at det udelukkende skal være borgere fra postnummer 6990, der kan få deres varer bragt ud.

- Det bliver dag-til-dag-levering. Bestilles varerne inden klokken 12, kan man have dem om eftermiddagen, og bestiller man efter, kommer varerne først næste dag, siger Anita Sørensen til Dagbladet Holstebro-Struer.

Butikken omsætter årligt for omkring syv millioner kroner, men med webshoppen håber man at det tal måske vil stige til totalt 10 millioner – altså en omsætning i webshoppen på tre millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109