23948sdkhjf

Power holder prøve-åbent i Esbjerg

Næste lørdag slår elektronikkæden Power dørene op til sin første butik i Sydvestjylland - men i første omgang kun for én dag.
Ambitionen er at give esbjergenserne en forsmag på, hvad de kan forvente, når Power etablerer sig permanent i Esbjerg, skriver JydskeVestkysten Esbjerg.

Smagsprøve
Lørdag den 15. december klokken 10 slår elektronikkæden Power nemlig dørene op til sin første butik i Esbjerg ved Ilva i Stormgade - men kun for én dag.

- Ambitionen er at give esbjergenserne en forsmag på, hvad de kan forvente, når Power etablerer sig permanent i Esbjerg. Vi kommer nemlig snart til at tage kampen op med de andre butikker i området, og kunderne kommer til at opleve, at der bliver skruet op for konkurrencen og ned for priserne, siger Jesper Boysen, adm. direktør hos Power i en pressemeddelelse ifølge JydskeVestkysten Esbjerg.

På ønskelisten
Dagen byder, ifølge Power, på en række kø-tilbud. Butikskæden har længe haft kig på Esbjerg, så det er ikke en tilfældighed, at elektronikkædens pop-up-butik netop lægger vejen forbi den jyske købstad.

- Esbjerg er Danmarks femte største by og har et stort opland, men trænger til lidt sund konkurrence inden for elektronik og hårde hvidevarer. Derfor er byen også på vores ønskeseddel, og vi er klar til at underskrive lejekontrakt og åbne en ny Power-butik, hvis den rette placering dukker op - måske allerede næste år, siger Jesper Boysen til JydskeVestkysten Esbjerg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078