23948sdkhjf

Julepakkerne hober sig op

Flere julegaver end nogensinde før bliver i dag købt på nettet, og det kan mærkes hos PostNord og GLS, der har sat ekstra mange kræfter ind for at følge med den online julehandel.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi oplever i øjeblikket en stigning på 33 procent i antallet af pakker sammenlignet med samme periode sidste år. Nethandlen er steget de seneste år, så vi har været forberedte på stigningen og er derfor indtil nu rigtig godt med, fortæller Karsten Klitmøller, General Manager hos GLS Denmark, til avisen. For at overholde virksomhedens egen ambition om dag til dag-levering, har GLS åbnet en række flere pakkeshops heriblandt nogle større shops, som de selv administrerer og som ikke fokuserer på andet end at udlevere pakker.

- Med de nye store pakkeshops får vi udleveret endnu flere pakker hver dag, og det er nødvendigt for at få plads til nye på hylderne, lyder det fra Karsten Klitmøller.

Også PostNord oplever ekstra travlhed op til jul.

En undersøgelse lavet af Kantar Sifo for PostNord viser, at danskerne i Region Hovedstaden vil bruge 1,4 milliarder kroner på julegaver købt på nettet, og derfor har PostNord også sat flere kræfter ind for at kunne levere de mange pakker inden den 24. december.

- Julehandlen blev skudt i gang med Black Friday, hvor vi leverede fire millioner pakker, og siden har vi haft travlt. Vi har i år åbnet 100 nye posthuse, indsat 400 ekstra pakkebiler og sat hylder op i vores pakkeshops svarende til tre kilometer, oplyser Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver hos PostNord, til Frederiksborg Amts Avis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094