23948sdkhjf

Lidls julesalg støtter Danske Hospitalsklovne

Det er nu fjerde år i træk, at Lidl donerer til Danske Hospitalsklovne gennem julesalget.

I juleperioden kan Lidls kunder – med lidt bedre samvittighed – købe søde sager som konfekt, julekager, chokolade og andre lækkerier fra Lidls Favorina-serie med hjem.

Frem til d. 24. december donerer Lidl nemlig 50 øre til Danske Hospitalsklovne for hvert af de over 60 forskellige produkter solgt i en af kædens 117 butikker landet over.

Det fortæller kæden i en pressemeddelelse. 

Med donationerne fra Favorina-produkterne kan Danske Hospitalsklovne besøge endnu flere børn på de danske sygehuse.

Det er fjerde år i træk, at salget af Lidls julegodter er med til at støtte hospitalsklovnenes arbejde, ligesom dagligvarekædens kunder kan donere deres flaskepant i den gode sags tjeneste hele året rundt. I 2017 donerede Lidl 327.000 kr. gennem julesalget og pantdonationer i december.

Det fortsatte samarbejde med Lidl betyder meget for foreningens arbejde, siger Kenneth Øhrberg, direktør i Danske Hospitalsklovne:

- Julen handler for mange om fællesskab, familie og næstekærlighed, og det er derfor meget glædeligt, at Lidl og Lidls kunder endnu en gang støtter Danske Hospitalsklovnes arbejde, siger han og tilføjer:

Berlinerne topper listen
Samarbejdet mellem Danske Hospitalsklovne og Lidl begyndte i 2015, og siden har Lidls kunder taget dagligvarekædens hjertesag til sig.

Pantdonationerne fra kædens butikker er således steget støt over årene og her ca. to uger inde i december, er der allerede godt gang i salget af Favorina-produkterne.

- Vi er meget glade og stolte over, at vi kan støtte Danske Hospitalsklovnes arbejde, der kommer børnene på de danske hospitaler til gode. Og at dømme ud fra de to første uger ser det ud til, at vi kan overgå sidste års beløb. Det har vi vores fantastiske kunder at takke for, og vi glæder os til at overrække årets donation til Danske Hospitalsklovne, fortæller CCO fra Lidl, Mikko Forsström. 

Fakta om samarbejdet

  • I 2015 indgik Lidl en partnerskabsaftale med Danske Hospitalsklovne, hvor kæden løbende bakker op om og støtter foreningens vigtige arbejde.
  • Lidl støtter hospitalsklovnene løbende gennem året, bl.a. ved salg af klovnenæser under Spred Glæde-kampagnen samt som hovedsponsor af det landsdækkende Klovneløb.
  • Lidl har monteret donationsknapper på samtlige flaskeautomater i kædens butikker. Flaskepanten bliver doneret lokalt, og kunderne kan ved flaskeautomaten se, hvilket sygehus de støtter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144