23948sdkhjf

Jollyroom får Nordens største lager til e-handel

Det nye lager får en central placering i havneområdet i den svenske storby Gøteborg. Lageret udgør 56.000 kvadratmeter, hvilket gør det til Nordens største inden for e-handel.

E-handelsvirksomheden Jollyroom har haft en kraftig vækst de seneste år inden for e-handel til børnefamilier.

Sidste år omsatte virksomheden for over 1 milliard SEK, og i 2018 satser de på at nå 1,5 milliarder, før de endnu engang forventer at slå milliardrekord på 2 milliarder SEK i 2019.

Virksomhedens enorme tilvækst kræver store investeringer og forandringstiltag. I løbet af efteråret har man således gentagne været ude med nyheder om nyåbnede lagere og logistikindsatser.

Klods op af Jollyrooms nybyggede lager i havneområdet, har man nu påbegyndt opsætningen af endnu et kæmpelager til virksomheden.

Den nye bygning får 35.650 m2 lagerplads, hvilket sammenlagt med den eksisterende ejendom i havneområdet giver virksomheden en total lagerkapacitet på 56.000 m2.

– Ingen lokaler i Gøteborg er store nok til os. Derfor tager vi sagen i egen hånd, og sammen med vores partnere bygger vi nye ejendomme, der kan bære vores kraftige tilvækst. Dette er vores største lager til dato og tilmed et af de største byggeprojekter i Norden i 2019, siger Ole Sauar, Adm. Direktør og hovedaktionær i Jollyroom.

Det nye lager er beregnet til at være klart til drift i løbet af det andet kvartal i 2020.

 I løbet af efteråret har Jollyroom indgået aftaler om fem bygninger i havneområdet i Gøteborg, hvilket svarer til et samlet lageranlæg på 86.500 kvm.

Ifølge Jollyroom er dette et stort skridt i en langsigtet plan om at centralisere hele logistikvirksomheden.

– Ved at centralisere vores logistikafdeling, minimerer vi mængden af intern transport, hvilket giver sparer tid og skåner miljøet. Vi kommer til at kunne effektivere flere dele af vores logistikafdeling ved at have et centralt pluk- og pakkesystem. Alt i alt vil centraliseringen lede til øget effektivitet, færre omkostninger og bedre servicetilbud til vores kunder, siger Cecilia Olsson, logistikchef hos Jollyroom.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11