23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ melder alt udsolgt

Forbrugsmønstret under forandring. Salget af udskæringer i kraftig vækst.

En af landets større fjerkræproducenter, Gråsten Fjerkræ, slagtede i går eftermiddags årets sidste and, og kunne samtidig melde alt udsolgt af både ferske frilands og økologiske ænder, gæs og kalkuner.

-Vi har haft en forrygende december og oplevet en salgsstigning på mellem 17 og 18 procent i forhold til i fjor. Vi kunne have nået det dobbelte, hvis vi i august ikke havde fejlvurderet efterspørgslen på økologiske ænder. Vi fik desværre sat gang i for lille en produktion, men den fejl gør vi ikke igen, siger bestyrelsesformand for Gråsten Fjerkræ Gunder P. Jensen i en pressemeddelelse.

Salget af fjerkræ til jul undergår også en generel ændring. I år har Gråsten Fjerkræ oplevet en stigning på 80 pct. i salget af confiteret andelår og andebryst. Det er udskæringer, som er serveringsklar efter blot 15 minutter i ovnen.

-For at følge med efterspørgslen har vi i år måttet øge bemandingen i vores udskæringsafdeling. Vi oplever nemlig, at forbrugerne gerne vil have fjerkræ, men det skal være let og hurtigt at tilberede sammenlignet med en hel and eller gås.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189