23948sdkhjf

Vivaldi på vej med flere nye caféer

Nyt menukort har vist sig at være en succes
Cafékæden Vivaldi, der siden åbningen af den første café i 1999 nu er oppe på at drive 17 caféer, kom ud af det seneste regnskabsår med større omsætning og flottere bundlinje. Overskuddet steg fra 6,6 til 9,1 millioner kroner, skriver Finans.

Fremgangen skyldes både flere gæster og nye caféer - og Vivaldi satser på at blive endnu større det kommende år. Der er således lagt op til to nye caféer i København og to i Jylland, nævner mediet. Blandt andet er kæden på vej med en café ved siden af Magasin i København, hvor der efter planen skal være 600 siddepladser.

I april i år skiftede fik cafékæden hjælp af en ekstern kok til at skifte både menukort og vinkort ud, og det har ifølge udviklingsdirektør Thomas Munkholm været en succes.

- Vi har aldrig gået ned på kvalitet, men vi har prøvet at højne kvaliteten lidt og følge med tiden. Det har gæsterne taget rigtigt godt imod, siger han ifølge Finans.

Den eksterne kok var en kvinde, idet Vivaldi har langt flest kvinder som kunder - omkring 70 procent, fortæller Thomas Munkholm til mediet.

Blandt de seneste Vivaldi-steder er caféer i Fredericia, Esbjerg og Odense.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078