23948sdkhjf

Svane Køkkenet i Hjørring skifter ejere

Den nuværende franchisetager af Svane Køkkenet Hjørring, Frank Jensen, har solgt butikken til Vagn Simonsen og Alex Østergaard, der i fællesskab ejer og driver Svane Køkkenet Aalborg.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Hjørring er en by i vækst, og markedet for både køkkener til helårs- og sommerboliger langs Vestkysten på hele strækningen til Skagen er særdeles interessant. Vi ser derfor oplagte muligheder for at styrke Svane Køkkenet i Nordjylland, siger Alex Østergaard om baggrunden for overtagelsen, der officielt sker ved årsskiftet.

Også på hovedkontoret vækker opkøbet begejstring:

- I Svane Køkkenet er vi meget glade for, at to dynamiske franchisetagere overtager butikken i Hjørring. Det giver gode synergier, at de vil drive den sammen med butikken i Aalborg, som de med succes har udviklet gennem de seneste år, siger kædechef Torben Nielsen, Svane Køkkenet.

Makkerparret har i takt med væksten øget medarbejderstaben siden 2011 fra fire til 22 medarbejdere.

Leder med godt kendskab
Det bliver Martin Christensen, der fremover skal være daglig leder af butikken i Hjørring.

Han kommer fra et job som teamleder i Svane Aalborg og kender både brandet og Hjørring-området, eftersom han selv har bopæl på egnen.

Foruden Martin Christensen ansættes også tre konsulenter.

Butikken i Hjørring fremstår som en moderne konceptbutik og skal kun redesignes med blandt andet indretning af enkelte nye køkkenmiljøer i showroomet. En af nyhederne bliver Svane Køkkenets 2019 nyhedskollektion, S19, der præsenteres ved 4 Days of Design fra den 3.-6. januar.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.148