23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på RetailNews
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Naturli' Foods klar med kyllinge-erstatning

Vil tage tre procent af markedet for kyllingekød

Hele livet slås mange kyllinger om pladsen. Nu får de også konkurrence i køledisken.





Det konstaterer Naturli’ Foods, som med indgangen til det nye år har lanceret et 100 procent plantebaseret alternativ til kyllingekød.





- Engang troede mange, at hakkedrenge kun kunne komme fra en ko. Hos os var der ingen hellige køer i forhold til at gøre noget godt for miljøet, så vi kom med plantefarsen. På samme måde vil vi gerne vise plantevejen ved at udfordre kyllingen med produktet Pipfri, som er lavet på danske ærter og kan bruges på helt samme måde som kyllingestykker i alle mulige retter, siger Henrik Lund, direktør i Naturli’ Foods.





- Vi har arbejdet rigtigt meget med råvarer, konsistens og smag, så Pipfri også med hensyn til smag og tekstur rammer plet, tilføjer han.





Henrik Lund forventer, at Pipfri kommer til at tage tre procent. af markedet for kyllingekød - et marked, som er på godt 35.000 tons fjerkræ i Danmark. Direktøren forventer også, at Pipfri har potentiale til at blive en stor eksportsucces.





Produktet lander i dag i køledisken hos alle landets godt 300 Rema 1000-butikker.







BREAKING
{{ article.headline }}
0.202