23948sdkhjf

Medie: Kæde genforhandler med banker

Ifølge Jyllands-Posten betyder et skuffende julesalg for Flying Tiger Copenhagen, at kapitalfonden EQT nu forhandler med sine banker om flere penge til detailkæden. Det erfarer mediet fra kilder med indsigt i processen.

 Jyllands-Posten skriver, at det siden 2016 er gået kraftigt ned ad bakke for Flying Tiger Copenhagen. Ganske vist har detailkæden åbnet hundredvis af nye butikker, ligesom salget er mere end fordoblet til over 5 mia. kroner på fire år. Men hos de eksisterende butikker er salget faldet, og der er sket en halvering af lønsomheden, skriver mediet.

 Over for Jyllands-Posten vil kapitalfonden EQT hverken be- eller afkræfte mediets oplysninger om bankforhandlinger. Men EQT har stadig stor tiltro til detailkæden, fortæller chefen for EQT’s danske kontor, Mads Ditlevsen, til Jyllands-Posten.

Topchef i Flying Tiger Copenhagen, Mette Maix, fortæller til Jyllands-Posten, at hun ikke er bekymret for detailkædens fremtid.

- Vi har et stærkt og lønsomt koncept, som stadig er ekstremt attraktivt for vores kunder. Vi har nogle strukturelle udfordringer, vi er vokset hurtigt, og det er de ting, vi arbejder med nu. Det har været et hårdt år for retail, sådan er det. Når vi kigger på toplinjen, går det rigtig godt, så vi kommer hæderligt ud af året, siger Mette Maix til Jyllands-Posten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079