23948sdkhjf

Magien i børnehøjde er ikke helt død: Legekæden vil overtage Fætter BR’s lokaler

Med lukningen af alle Toys”R”Us- og Fætter BR-butikkerne landet over er der mulighed for, at Legekæden kan gå hen og vokse sig væsentligt større det kommende år, lyder det fra Indeks Retail, der købte Legekæden i 2013, i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen er Legekæden lige nu i dialog om at etablere 14 nye Legekæden-butikker landet over - en del af dem i tidligere BR-lejemål, en del af dem som kombi-butikker med Bog & idé eller med andre interesserede detailbutikker. Med sine 125 butikker er Bog & idé landets største boghandel.

Legekæden, der er et frivilligt kædesamarbejde, består i dag af 26 forretninger landet over – 9 af butikkerne er stand alone-butikker, de resterende 17 deler butikslokaler med en anden butik, typisk en Bog & idé. Kombi-butikkerne mellem Legekæden og Bog & idé er opstået, fordi Legekæden og Bog & idé er en del af det samme frivillige kædesamarbejde.

- Efter Top TOY’s konkurs har flere medier og eksperter dømt de mindre, lokale legetøjsbutikker ude, men vi har omvendt fået mange henvendelser fra kunder, som ønsker en Legekæden i deres by, nu hvor BR lukker – og vi er i dialog med udlejere til BR’s lokaler, siger markedschef i Indeks Retail, Anders Dahl Iversen, i pressemeddelelsen.

I pressemeddelelsen udtaler han desuden:

- Vi kan mærke på den respons, vi får fra kunderne, at der stadig er et marked for legetøjsforretninger, hvor magien findes set med børneøjne. Vi vil lade andre om at tage positionen som de store boks-butikker med tusindvis af kvadratmeter, otte meter til loftet og langt til faglig rådgivning. Vi vil fokusere på at være den mindre, lokale legetøjsforretning med tryghed, kendte og kompetente lokale ansigter og en god, personlig service - akkurat som Legekæden har været kendt for de seneste 30 år. Vores grundtanke er at skabe levedygtige butikker gennem et stærkt kædesamarbejde kombineret med lokalt ejerskab, siger Anders Dahl Iversen.

Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094