23948sdkhjf

Nyt city-byggemarked skal opfylde lejlighedsejernes behov

Fredag 18. januar slår Silvan dørene op for et af landets mindste butikker for gør-det-selv-folket

Normalt åbnes der nye byggemarkeder efter devisen ”bigger is better”. Sådan er det ikke med det nye byggemarked, der ligger i Domus Vista-huset på Frederiksberg.

Her er der blot 1.000 kvadratmeter at gøre godt med, og det betyder, at sortimentet er sammensat, så det passer præcist til lejligheds-gør-det-selv-folket, lyder det i en pressemeddelelse fra Silvan.

Blandt andet er der lagt ekstra vægt på indretningen af altaner og gårdhaver med lidt mindre gasgrill-produkter og krukker og små caféborde frem for store havesæt og drivhuse.

Det nye klubhus
Desuden har Silvan på Frederiksberg et stort udvalg af produkter til små badeværelser, ligesom Silvans nye Bolig Interiør-koncept for produkter til boligindretning har fået ekstra god plads.    

- Silvan har meget stor succes med sine City-byggemarkeder på Fisketorvet og Nørrebro, men vi har manglet en mulighed for at være helt tæt på de tusindvis af kunder, der bor på Frederiksberg. Nu får de en Silvan med en meget personlig betjening og en profil, der er skræddersyet kundernes behov. Selvom Silvan på Frederiksberg ligger i byen, er det nemt at komme til med bil og trailer, og vi synes, det er lykkedes at skabe et City-byggemarked, der fungerer ualmindelig godt. Derfor glæder vi os til at slå dørene op for det, der forhåbentlig bliver det nye ”klubhus” for gør-det-selv-folket på Frederiksberg, siger Dorthe Bagge Bloch, der er retail-direktør i Silvan, i pressemeddelelsen.  

Den nye Silvan på Nordens Plads 8A får fra begyndelsen 20 faste medarbejdere, og varehuschefen bliver Martin Vico Olsen, der kommer fra et andet Silvan-byggemarked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079