23948sdkhjf

Apotekerforening ser frem til en styrket rolle

I en pressemeddelelse fra Danmarks Apotekerforening lyder det, at foreningen mener, at regeringens udspil til en reform af sundhedsvæsenet, "Patienten først - nærhed, sammenhæng, kvalitet og patientrettigheder", er et skridt på vejen mod at sætte borgeren i centrum.

- Det er positivt, at regeringen ønsker et styrket samarbejde i det nære sundhedsvæsen. Et bredt samarbejde mellem alle aktører er nødvendigt for at møde de udfordringer, vi i Danmark står over for, siger formand for Danmarks Apotekerforening, Anne Kahns, i pressemeddelelsen.

Apotekerne har gennem flere år udbygget positionen i det nære sundhedsvæsen. Det har myndighederne bakket op om og gør det fortsat. Det fremgår af udspillet fra regeringen, at apotekerne kommer til at spille en vigtig rolle i de kommende års udbygning af det nære sundhedsvæsen. Regeringen vil se på, hvordan apotekernes rolle kan styrkes, blandt andet i forhold til ældre og kronisk syge. Det arbejde ser apotekerne meget frem til, skriver Danmarks Apotekerforening i pressemeddelelsen.

I pressemeddelelsen fremgår det dog også, at apotekerne gerne havde set et klart mål i sundhedsreformen om, at færre genindlægges og dør som følge af medicinproblemer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094