23948sdkhjf

Tidligere Silkeborg-købmand i vredt opgør med Dagrofa

Lægger sag an for syv millioner kroner.

I Silkeborg har den tidligere købmand Leon Nielsen lagt sag an mod Dagrofa for at få syv millioner kroner, som han mener, kæden skylder ham i forbindelse med en ejendomssag. 

Det skriver Dansk Handelsblad. 

Leon Nielsen fortæller, at da han stoppede som købmand i starten af 00'erne, indgik han en lejeaftale med Dagrofa om lokalerne til hans gamle forretning. 

I næsten 10 år lejede Dagrofa lokalerne til en SuperBest-butik, men da koncernen ville skifte denne ud med en Kiwi, gik det galt. 

Efter aftale med Dagrofa begyndte Leon Nielsen at tilpasse lokalerne til den mindre Kiwi-forretning, men da Kiwi-kæden lukkede, og Salling Group overtog størstedelen af lejemålene, skete dette ikke for butikken i Silkeborg. 

– Jeg sidder nu tilbage med en bygning, jeg ikke kan bruge til noget. Jeg kan ikke leje den ud, som den ser ud nu. De 600 kvm, Dagrofa ikke skulle bruge til Kiwi-butik, ligner en ruin, og jeg har måttet sætte træplader for vinduerne, fordi der hele tiden blev udøvet hærværk mod dem. Sådan går det, når en bygning står tom, siger Leon Nielsen. 

Læs mere hos Dansk Handelsblad (kræver abonnement). 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111