23948sdkhjf

Thisted Bryghus i gang med at bruge 30 millioner

Første spadestik taget til historisk udvidelse
I Thisted er Thisted Bryghus nu i gang med sin 30 millioner kroner dyre udvidelse.

Borgmester Ulla Vestergaard og bestyrelsesformand Verner Jensen tog torsdag første spadestik til projektet, der udvider bryggeriet med en ny, 500 kvadratmeter stor bygning. Den kommer blandt andet til at indeholde et nyt brygværk, som ventes taget i brug 1. december.

- Tiden er nu kommet til at få skiftet vores brygværk, der har mere end 60 år på bagen og har brygget fantastisk godt øl gennem mange, mange år. Det nuværende anlæg er slidt, og det er også her, vi har vores flaskehals: Vi har udfordringer med at få brygget det øl, vi har brug for, fortæller administrerende direktør Aage Svenningsen.

Thisted Bryghus' nye bygning skal udover brygværket indeholde bryggeriets maltlager. Der gøres samtidig plads til procesområdet, som dog først etableres i næste fase. I bygningen etableres der en gangbro, så bryghusets gæster får mulighed for at opleve, hvordan Thisted Bryghus brygger godt øl.

- Vi er i disse år i gang med en løbende proces, der handler om at optimere vores produktionsapparat, at få udskiftet udstyr, der er slidt, samt få udstyr, der gør, at arbejdsgangen bliver nemmere og dermed også mere konkurrencedygtig, fortæller Aage Svenningsen.

Bygningen tager sig ifølge direktøren ud som en industribygning anno 2019 med respekt for de nuværende, gamle bygninger samt respekt for Thisted Bryghus’ placering i byen.

Lutter lokale håndværkere skal stå for byggeriet hos den nordjyske virksomhed, der vandt prisen som Årets Bryggeri i både 2015, 2016 og 2017.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078