23948sdkhjf

Nu åbner McDonald's sin første café herhjemme

 I går torsdag den 24. januar åbnede landets første "McCafé" på Frederiksberg i København.

Mange er nok stødt på McCafé-konceptet på udlandsrejser, men nu får danskerne også mulighed for at få en kop baristakaffe fra McDonald's.

En lille americano koster 17 kroner og en mellem latte koster 26 kroner på restauranten, hvor et område ved disken er reserveret til, at de baristatrænede medarbejdere kan lave kaffen og servere den efter alle kunstens regler.

Der vil også være en serveringsluge ud til fortovet, så man kan bestille og få sin kaffe med on the go.

- Danskerne er en af de mest kaffedrikkende nationer i verden. Vi har i et godt stykke tid afprøvet flere forskellige set-up, og mener nu, at vi kan præsentere danskerne for baristakaffe, der kan matche de øvrige tilbud i byen på både pris og kvalitet, siger Mads Friis, kommerciel direktør for McDonald’s i Danmark. 

- Nu åbner vi den første McCafé restaurant i Danmark på Frederiksberg, men vi har planer om, at der skal åbnes et par stykker mere inden for kort tid. Den næste bliver placeret et centralt sted midt i landet, så flere danskere kan købe kvalitetskaffe hos McDonald’s. Om konceptet skal rulles ud til hele landet afgør vi, når testperioden på seks måneder er gået, siger Mads Friis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109