23948sdkhjf

Rynkeby i historisk relancering af Rigtig Juice

Med kæmpesatsningen vil Rynkeby sætte tryk på markedet for kvalitetsjuice, der ikke er på køl.

Rynkeby Foods indleder 2019 med en kæmpesatsning på markedet for kolonialjuice.

Det sker med en relancering af brandet Rigtig Juice ni år efter, at Rigtig Juice i 2010 ændrede navn til God Morgen.

 Det fortæller Rynkenby i en pressemeddelelse. 

Juiceproducenten fra Ringe har i den storstilede relancering skabt seks nye varianter, som får plads på hylderne for almindelig kolonial. Målet er et markant kvalitetsløft af kategorien for ikke-kølet juice.  

- Rigtig Juice er et brand med en stor betydning for både Rynkeby og vores historie, og rigtig mange danskere kender eller husker juicen som den her hvide karton, der var en del af morgenmadsbordet. Derfor har vi nu besluttet at relancere brandet. Det er en kæmpe satsning for Rynkeby, men vi tror på, at der er efterspørgsel på juiceprodukter, som har høj kvalitet og en rigtig god pris. Det får man med Rigtig Juice, siger Jørn Falk, marketingdirektørfor Rynkeby Foods.

- Navnet og den høje kvalitet er den samme som tidligere, men ellers er der tale om et komplet relanceret brand. Rigtig Juice kommer i nye smagsvarianter og også som økologiske produkter, og dertil kommer både helt nyt design og ny emballage. Så vi ser meget frem til, hvad de danske forbrugere siger til produkterne, siger han. 

Revitalisering af en hel juicekategori
Lanceringen af Rigtig Juice er samtidig også en revitalisering af en hel juicekategori.

Mens Rigtig Juice tidligere var placeret på køl, står den nye juice  på gulvet i den juicekategori, der ofte omtales kolonialjuice.  

- Forbrugerne efterspørger generelt højere og højere kvalitet på deres juice. Og sandheden er, at den juice, der ikke står på køl, måske har været lidt mindre i fokus i nogle år. Som markedsleder vil vi gerne være med til at sikre, at kategorien kolonialjuice udvikler sig, og med relanceringen af Rigtig Juice giver vi hele kategorien et kvalitetsløft, siger Jørn Falk.

Den nye Rigtig Juice kommer i tre smage - appelsin, æble og multifrugt - som hver kommer i henholdsvis en konventionel og en økologisk udgave.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158