23948sdkhjf

Q8 og Shell sammen om at tilbyde Danmarks største netværk af bemandede stationer

Samarbejdet fordobler antallet af stationer, som erhvervskunder med brændstofkort til enten Shell eller Q8 har adgang til.

Q8 og DCC Energi har indgået et samarbejde, som betyder, at erhvervskunder hos de to selskaber nu frit kan benytte deres brændstofkort på tværs af landets Q8 og Shell stationer.

Dermed får erhvervsbilister i Danmark nu reelt adgang til et markant forøget landsdækkende stationsnetværk.

For erhvervskunder er særligt tilgængeligheden til tankstationer afgørende. Og med det nye samarbejde kan kunder med erhvervskort til Q8 eller Shell med et slag benytte deres kort på 475 stationer. Det glæder de to selskaber bag initiativet, der forudser øget konkurrence om erhvervskunderne i markedet.

- Med det nye samarbejde giver vi vores erhvervskunder nogle ekstra fordele ved at øge muligheden for at benytte Shells brændstofkort markant. Det er min klare forventning, at det både vil løfte vores salg og trække helt nye erhvervskunder til Shell netværket, som i forvejen vokser hastigt herhjemme, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi.

- Jeg er meget tilfreds med, at dette samarbejde er kommet på plads. Jo flere steder i Danmark vores kunder kan udnytte de fordele, deres kort giver dem, jo mere lever vi op til vores mål om at være så tilgængelige som muligt. Samarbejdet kommer allerede vores erhvervskunder til gode og har gjort os endnu mere attraktive over for nye kunder, siger Helle Dahlgren Skov, Director Retail & Associations hos Q8.

Af de i alt 475 stationer, som er omfattet af samarbejdet mellem DCC Energi og Q8, er de 246 Q8 servicestationer og F24 anlæg, mens de resterende 229 stationer er Shell og Shell Express stationer.

Samarbejdet i punktform:

  • Kunder med Q8 erhvervskort eller euroShell Card kan fremover bruge deres kort på tværs af de to selskabers 475 stationer 
  • Begge selskabers erhvervskunder får nu kortere vej til nærmeste station
  • Kunderne modtager stadig én samlet faktura fra det selskab, der har udstedt kortet
  • Samarbejdet gælder alle erhvervskort beregnet til kunder i erhvervssegmentet
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078