23948sdkhjf

Årets bedste købmænd i 7-Eleven

Under stor festivitas og med overværelse af 300 kolleger har 7-Eleven kæden netop kåret sine tre mest succesfulde købmænd i 2018. Der blev også uddelt priser til årets bedste servicebutikker.
Hvert år nominerer 7-Eleven kædens bedste købmænd og de bedste butikker til service. Ved kædens nyligt afholdte Rigsmøde blev vinderne kåret og fejret. I Danmark består 7-Eleven af tre kædeben, nemlig Shell/7-Eleven, DSB/7-Eleven og City 7-Eleven, og derfor kårer kæden årets købmand og årets servicebutik i hver af de tre ben, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Årets købmænd blev Anouar Azkiou fra City 7-Eleven med sin butik på Frederiksberg, Janne Møller fra Shell 7-Eleven, der driver butik i Risskov og på Ejer Bavnehøj rasteplads samt Birthe Thorsteinsson fra DSB 7-Eleven, der er ansvarlig for butikkerne på Herning station og Holstebro station.

Et forbillede for andre
- Når vi i 7-Eleven kårer vores bedste købmænd, er det, fordi vi ønsker at anerkende og synliggøre de forbilledlige præstationer, der kan inspirere andre til at gøre det samme. Vi under og beundrer de store præstationer og det hårde og vedholdende arbejde, som kræves for at være en succesfuld købmand. Kåringerne er forbundet med stor ære og prestige, og jeg tror alle købmænd i 7-Eleven drømmer om at gå hele vejen og blive kåret som den bedste, forklarer Jesper Østergaard, adm. dir. i Reitan Convenience Danmark, som driver 7-Eleven i Danmark.

Om årets tre bedste købmænd, siger han:

- Årets købmænd har meget forskellige butikker og dermed forskellige forudsætninger for at opnå succes. Men fælles har de en ukuelig vindermentalitet og et ufravigeligt fokus på, at det er kunden – ikke mig – der er deres øverste chef.

Årets tre bedste servicebutikker blev Nikolaj Brogaard med sin Shell 7-Eleven-butik i Charlottenlund, Moe Muhsen med sin City 7-Eleven-butik på Artillerivej i København samt Johann Eysteinsson, der driver en 7-Eleven-butik på Københavns Hovedbanegård samt tre 7-Eleven minibarer på perronerne, ligeledes på Hovedbanegården.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094