23948sdkhjf

”Biker-Jens” bliver topchef i Coop

Den tidligere realitystjerne fortsætter at gøre karriere i business-verdenen.
Da Biker-Jens forlod reality-verdenen, gjorde Jens Romundstad kometkarriere i Fakta. Et radikalt, men også succesfuldt skifte, skrive Ekstra Bladet.

Går ind i topledelsen
Ifølge Ekstra Bladet forlader han nu sit job som salgsdirektør i Fakta for at blive en del af topledelsen i Coop. Coop ejer butikskæderne Fakta, Kvickly, Irma og Dagli’Brugsen og Super Brugsen.

Ifølge Ekstra Bladet skal Romundstad være HR-direktør med ansvar for alle butikkerne og hovedkvarteret.

Spændende med HR
- Jeg synes, at det er enormt spændende at få mulighed for at få HR-ansvar for alle Coops kæder. Jeg har fået en mulighed for at arbejde videre med den menneskelige side af detailsalg, siger han til Ekstra Bladet.

Da Jens Romundstad entrerede kulørt tv i slutningen af 90’erne i det dengang spæde ’Robinson Ekspeditionen’, var han uddannet civiløkonom. Siden har han bygget ovenpå med en HD i organisation.

Mens Jens Romundstad glædeligt stiger i graderne i dag, er han ambivalent om sin fortid som realitystjerne.

- Det at have lavet tv og komme frem i søgelys har givet medvind, men også modvind. Det kan skabe noget opmærksomhed, men omvendt har jeg også skullet kæmpe for at få troværdighed. Det, at jeg lavede tv, har givet mig en unik mulighed for at udfolde mig kreativt, siger han afslutningsvis til Ekstra Bladet.
Læs mere om: coop
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14