23948sdkhjf

Ny formue klar til Too Good To Go

Madspilds-appen har nu reddet 10 millioner måltider
Madspilds-appen Too Good To Go har fået tilført 45 millioner kroner i ny investor-kapital og er dermed oppe på en samlet investeringssum på cirka 120 millioner.

De nye penge, der kommer fra eksisterende investorer og bestyrelsesmedlemmer, skal være med til at brede Too Good To Go ud i fire nye lande i løbet af i år.

I forvejen har appen 7,5 millioner brugere fordelt på ni europæiske lande, og den har for nylig rundet en markant milepæl: 10 millioner måltider er nu reddet via Too Good To Go siden lanceringen i København i 2016, oplyser virksomheden.

Måltiderne, som ellers ville være blevet smidt ud, ender hos forbrugerne, når eksempelvis en restaurant, et supermarked eller en bagerbutik hen imod lukketid bruger appen til at fortælle brugerne om muligheden for at afhente et billigt måltid.

De ni lande, som p.t. er med på vognen, er Danmark, Norge, Spanien, England, Holland, Schweiz, Belgien, Frankrig og Tyskland.

Too Good To Go samarbejder med over 15.000 fødevarevirksomheder, herunder Carrefour, Accor Hotels, Mandarin Oriental, Scandic og Coop. Målet er at nå op på 100 millioner måltider inden udgangen af 2020

Alene i Danmark har Too Good To Go ifølge sine egne tal reddet 3 millioner måltider og forbinder 1,3 millioner brugere med over 1.800 forretninger.

Blandt investorerne er it-milliardæren Preben Damgaard, rengøringsmillionæren Birgit Aaby og Mette Lykke, der i sin tid stiftede trænings-appen Endomondo. Mette Lykke er nu administrerende direktør for Too Good To Go.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078