23948sdkhjf

Lego-arvinger vil dele magten

Der bliver ingen spaltning i den unge generation af Lego-familien. De tre søskende, Sofie, Thomas og Agnete, vil sammen forblive ejere af Lego, siger Thomas Kirk Kristiansen.

Vel vidende at de udfordrer skæbnen, har den unge generation af Lego-ejere besluttet ikke at centrere ejerskabet om én person. Det skriver Finans' e-avis.

Thomas Kirk Kristiansen er godt nok udnævnt til ”det mest aktive familiemedlem” og er dermed den, der træffer de daglige beslutninger i ejerkredsen. Men han vil ikke gøre som sin far, Kjeld Kirk Kristiansen, der købte sin søster ud af Lego og satte sig på hele legetøjsimperiet.

- Nej, det ligger ikke i kortene. Vi har sagt, at vi vil være tre ejere – mig og mine to søstre. Og i næste generation vil der være seks ejere, som det ser ud nu. Det er et nyt kapitel i virksomhedens historie, og det skal vi forholde os til, og det gør vi også, siger Thomas Kirk Kristiansen til Finans' e-avis.

Thomas Kirk Kristiansen fylder 40 år om få dage og har ifølge Finans' e-avis brugt de seneste år på at gøre sig klart, hvordan han skal udfylde rollen som den, der af sin generation engagerer sig fuld tid i Lego.

Den position ændres der ikke ved, men han vil altså ikke købe sine søstre helt ud, som Kjeld Kirk Kristiansen gjorde det med sin søster, Gunhild Kirk Johansen, i 2007.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

2.225